"Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid…" - Abraham Maslow

 

Hoi,

 

Ik ben Nathalie, een enthousiaste NLP-trainer en lichaamsgerichte coach. Door een turbulente jeugd hield ik mezelf (onbewust) heel lang gevangen in een leven met de druk om te presteren, afleiding (verdoving), gebrek aan echte verbinding en een constante onrust. Op een bepaald moment realiseerde ik me dat ik de confrontatie met mijn angsten moest aangaan, in plaats van ervoor weg te rennen. Vanaf dat moment raakte ik gefascineerd door overlevingsmechanismen en hoe we vast kunnen komen te zitten in onze gewoonten en gedragspatronen.

 

Als gecertificeerd trainer en coach heb ik mijn passie gevonden in het helpen van anderen om uit deze vicieuze cirkel van stress, onrust en angst te stappen. Ik geloof dat het echte geluk begint met het opnieuw ontdekken van de verbinding met onszelf, onze dromen en onze talenten. Alleen wanneer we in staat zijn om deze verbinding te herstellen, kunnen we ook echt genieten van diepgaande relaties met anderen.

 

 

Hier zijn een paar weetjes over mij: 

  • Reizen is een van mijn grootste liefdes, en Bali staat hoog op mijn lijstje van favoriete bestemmingen. Dat betoverende eiland biedt niet alleen een schitterend landschap, maar het is ook de plek waar ik regelmatig boeiende workshops en trainingen volg op het gebied van persoonlijke groei, geleid door inspirerende professionals van over de hele wereld.

  • Al van kinds af aan was ik gefascineerd door visualisatie en droomde ik vaak van een betoverend leven. Die fascinatie voor visualisatie is gebleven en ik weet dat er zoveel meer voor ons mogelijk is dan we denken. Ook tijdens mijn sessies maak ik vaak gebruik van visualisatietechnieken.

  • Hoewel mijn leven gevuld is met prachtige momenten, is het zeker niet perfect, met zijn ups en downs. Ik geloof sterk dat het verschil tussen gelukkige en ongelukkige mensen vaak te maken heeft met hoe ze tegenslagen ervaren, welke kijk ze hebben op de oorzaken van hun problemen en hoe ze ermee omgaan.

 

Enkele opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

  • De NLP practitioner en master practitioner
  • De opleiding familie- en organisatieopstellingen
  • De Nobco gecertificeerde NLP coachopleiding
  • De IANLP gecertificeerde NLP trainersopleiding
  • BBTRS: Biodynamical Breathwork & Trauma Release System