1-1 Breathwork sessie

Een 1-1 breathwork sessie duurt 75 minuten (online) of 120 minuten (fysiek). De verbonden ademhaling vormt de basis van de sessie en stelt je lichaam in staat om spanningen zachtjes los te laten. Tijdens onze sessies werk ik met de methodiek BBTRS.

BBTRS is een vorm van ademwerk die helpt om onverwerkte spanning, stress en trauma los te laten uit je fysieke, emotionele en mentale systemen. We hebben allemaal momenten in ons leven waarin we meer spanning vasthouden dan nodig is. Dit kan leiden tot klachten zoals allergieën, slaapproblemen, depressie, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, burnout en meer. BBTRS helpt je om deze spanning los te laten en je zenuwstelsel tot rust te brengen.

 

Bij BBTRS werken we met diepe, continue ademhaling om energie op te wekken en spanning los te laten. We gebruiken bewegingen die helpen bij het vrijmaken van chronische spanning, zoals het lostrillen van spanning in weefsels en het loslaten van spanning rondom je ruggengraat. Bewuste en zorgzame aanrakingen bevorderen de energiestromen in je lichaam. Tijdens de sessies kan het loslaten van emoties op een zachte manier plaatsvinden. Je krijgt ondersteuning bij het voelen en verwerken van ervaringen in een veilige omgeving, waarbij je altijd kunt terugkeren naar jouw comfortzone als dat nodig is. In een BBTRS-sessie streven we naar een balans tussen het ontdekken van onverwerkte emoties en het zoeken naar veiligheid, zodat je niet overweldigd raakt door emoties of eventueel hertraumatiseerd wordt.

Wat je kunt verwachten

We beginnen de sessie altijd met een grondingsoefening, zoals een meditatie of bodyscan. Samen verkennen we jouw intentie voor de ademsessie en de uitdagingen die je ervaart. Dit kan variëren van het krijgen van inzicht in je innerlijke patronen en onbewuste gedachten, tot het verminderen van stress en meer ontspannen door het leven gaan. Misschien wil je beter leren je grenzen aan te geven of meer helderheid krijgen over situaties in je leven, zoals je werk, bedrijf of relaties.

De sessie begint rustig, waarbij we je ademhaling verdiepen, je lichaam activeren en je natuurlijke bewegingen laten ontstaan. Tijdens de sessie wisselen we af tussen actieve verbonden ademhaling en ontspanning, zodat je lichaam alles beter kan verwerken. Jij hebt de controle over het tempo en het proces. Ik ben er om je te ondersteunen bij het loslaten van fysieke en emotionele spanningen.

Aan het einde van de sessie begeleid ik je naar een fase van rust en integratie, waarin je de tijd hebt om diep te ontspannen en bij jezelf te komen.

Na deze integratiefase help ik je weer terug te komen naar het hier en nu. Aan het einde van de sessie is er altijd ruimte om je ervaringen te delen en een dieper begrip van je proces te krijgen, als dat voor jou prettig is.

 

Wat kun je verwachten in een online breathwork sessie?

Ik was verrast over hoe krachtig dit werk kan zijn wanneer het online wordt gedaan. Het is een perfecte oplossing voor mensen die hun uitdagingen liever in het comfort en de veiligheid van hun eigen omgeving verkennen. Online sessies zijn buitengewoon succesvol gebleken voor zowel mij als mijn cliënten. 

Voor mensen die nieuw zijn met ademwerk en traumaverwerking, is dit een ideale introductie. Het hele proces volgt dezelfde stappen als bij een fysieke sessie.

Daarnaast leer je tijdens de online sessies eenvoudige en krachtige bodywork technieken die je helpen om spanning in specifieke spanningsgebieden los te laten. De technieken die je leert, kun je ook in je dagelijks leven toepassen.

 

Meer vrijheid en plezier in je leven

Het doel is de chronische spanning van onverwerkte stress uit je lichaam loslaten om te helen en daarmee jouw energie vrij te maken om je goed en lekker in je vel te voelen. Zodat je de dingen kan doen die je wilt doen, waarin je plezier, liefde en vrijheid ervaart. Resultaten van BBTRS zijn ook voornamelijk ervaren van meer vrijheid (in lichaam en geest), zelfliefde en plezier in het leven.

Investering

Fysiek: €169,-  per sessie van 120 minuten 

Online: €100,- per sessie van 75 minuten