NLP Communicatie training

Soms beland je in situaties waarin je graag meer invloed zou willen uitoefenen op de werkvloer. Stel je voor dat je regelmatig in een vergadering zit met collega's, maar het lijkt of boodschappen soms niet helemaal aankomen. Of je hebt een gesprek met een klant en je wilt écht connecten en impact maken. 

Jouw gedrag en de manier waarop je communiceert hebben een grote invloed op hoe anderen met je omgaan. Soms verloopt de communicatie heel soepel, maar er zijn ook momenten waarop het wat lastiger gaat. Als je graag wilt groeien en wilt communiceren met impact, dan is deze bijzondere training wellicht iets voor jou.

Tijdens deze waardevolle training krijg je de kans om diepgaand inzicht te krijgen in zowel je eigen communicatiestijl als die van anderen. Onder de begeleiding van een ervaren trainer leer je hoe je op een liefdevolle en respectvolle manier kunt communiceren, zodat je je doelen op een vriendelijke en effectieve manier kunt bereiken. Hierdoor vergroot je niet alleen je invloed, maar creëer je ook meer harmonie en positiviteit in zowel je professionele als persoonlijke relaties. 

 

Op maat gemaakte trainingen

Omdat ieder team en iedere organisatie weer anders is, denkt Make Your Move Academy graag mee over op maat gemaakte trainingen. Resultaten die je mag verwachten zijn: 

 • Meer zelfvertrouwen, productiviteit en werkplezier doordat je effectiever gaat communiceren.
 • Inzicht in jouw gedrag en dat van anderen waardoor je je impact in communicatie  vergroot en beter leert aan te sluiten op de ander. 
 • Een betere samenwerking met je collega's.
 • Vergroot jouw invloed en los conflicten beter op. 
 • Op een dieper niveau communiceren met anderen in jouw zakelijke en privé leven

 

Mogelijkheden en investering*

Benieuwd naar de mogelijkheden van  een NLP training op het werk? Afhankelijk van de behoefte zijn er eendaagse en tweedaagse trainingen beschikbaar, zowel bij jou op het werk als op een externe locatie. De investering van NLP bij jou op het werk met een maximale groepsgrootte van 15 deelnemers is: 

 • €1249,- exclusief btw voor een eendaagse opleiding 
 • €2349,- exclusief btw voor een tweedaagse opleiding. 

In deze training krijg je: 

 • Één of twee dagen in-company training bij jou op het werk
 • Inspiratie en kennis van een internationaal gecertificeerde NLP trainer 
 • Plezier, humor en je leert je collega's en (vooral) jezelf nog beter kennen

 

En nu?

 1. Bij interesse in een NLP training op het werk, maken we graag kennis om de aanvraag te bespreken en maken we de offerte voor je op. 
 2. Samenwerken? We inventariseren graag jullie verdere behoeftes en jullie huidige situatie. 
 3. We maken een programma en sturen een concept programma op. 
 4. Enthousiast? Dan kunnen we  verder met de planning en het organiseren van de training. 

 

*Is het opleidingsbudget niet toereikend genoeg voor een training en wil je toch de vruchten proeven van NLP op het werk? Dan nodig ik je uit om samen naar de mogelijkheden te kijken.