Datum: 25 november 2023

Locatie: Soest

Programma: Deze training is onderdeel van een groter programma. Ben je benieuwd naar het totale programma? Meer informatie volgt op de website van NVNLP

 

Comfortabel in het niet weten

We kennen het allemaal, een onzeker gevoel. Onrust in je lijf en in je hoofd. Gewoon omdat we het niet weten en het even niet zien. Wat nu als je een techniek kunt leren om comfortabeler te worden met het niet weten. Als in het niet weten alles is?
Wij laten je het graag ervaren op deze speciale NVNLP dag.

Wie zijn wij?
Wij zijn Kim, Hans en Nathalie en hebben de NLP trainersopleiding afgerond, zijn afgelopen zomer in Birmingham bij Tony Robbins geweest en hebben recent een masterclass gevolgd bij Alex Vaassen van UNLP over overdurfian hypnotic coaching. Daarin hebben we verschillende technieken geleerd waar we in de praktijk veel baat bij hebben. En dit past uitstekend bij het thema van deze dag ‘zekerheid vs onzekerheid’. Ons hart gaat sneller kloppen van het geven van training en we worden er blij van wanneer we mensen met iets waardevols naar huis laten gaan. Wil jij ook met iets waardevols en praktisch naar huis? Sluit dan aan bij onze workshop ‘comfortabel in het niet weten’. Grote kans dat je meer rust ervaart en nieuwe mogelijkheden ziet.

 

Hi,

Ik ben Nathalie, gediplomeerd NLP trainer en coach. Van verbinden met mensen en het geven van trainingen omtrent persoonlijke ontwikkeling, geniet ik enorm! Met Make Your Move Academy wil ik impact maken op individuen, teams en organisaties.

Ben je benieuwd naar mij? Kijk dan verder op deze website. 

Hoi,

Ik ben Kim. Creatieve content creator, coach en NLP trainer.
Creativiteit en communicatie maken het verschil in de wereld. Ik word warm van nieuwe ontmoetingen en andere culturen.
Daar waar het kan leg ik de focus op groei en persoonlijke ontwikkeling zodat ieder individu of team het potentieel kan benutten. Ook op het gebied van content maak ik graag gebruik van meerdere invalshoeken.

Ik ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf waar ik meerdere vakmanschappen inzet. Daarover later meer. Voor nu kun je me bereiken via onderstaande gegevens

Kim Bijleveld
0646141959
kim_bijleveld@hotmail.com